Selecteer een pagina

Monthly MeetUP

Over Geld, Financiën & Groei

 

Score?

Als ondernemer maak je elke dag financiële beslissingen. Of dat nou bewust is of niet. Beslissingen met financiële gevolgen. Investeren? Financieren? Personeel aannemen? Wat het vraagstuk ook is, of het nu kleine of grote beslissingen zijn. Het zijn beslissingen met financiële gevolgen. En daarom wil je die beslissingen nemen met een financiële fundering. Wellicht heb je wel eens gehoord van de quote van Warren Buffett: “If you can’t read the scorebord, you don’t know the score.” 

Wat, hoe en waarom

Tijdens te MeetUp staan we hierbij stil. Hoe zorg je er voor dat de cijfers daadwerkelijk invloed hebben op je gedrag? Zodat je ingrijpt op het moment dat de cijfers, je scoreboard, jouw voorziet van feedback. Wat is daarvoor nodig? Ik kan je verklappen dat het niet nodig is dat je een cursus of studie boekhouding, accountancy of control moet gaan volgen. Dat doet niks voor je. Jij moet eerst weten wat je moet weten en waarom. Dit heeft niets te maken met de de regels voor de jaarrekening of fiscale aangiften maar alles te maken met jouw bedrijf.

Cash & Dashboard

Tijdens de MeetUp neem ik je mee in de twee tools die jij hiervoor nodig hebt:
– cash op de bank
– dashboard met kengetallen en alerts

Hoe kan je slim omgaan met het geld op je bankrekening zodat je gedrag wordt beïnvloed? En zo’n dashboard klinkt leuk, maar hoe kan je het inzetten zodat jij de signalen krijgt waardoor je actie komt.

Trainer: Beril Kutluer

Voor wie?

De MeetUP is geschikt voor ondernemers die in een groeifase zitten. Je hebt geen financial controller of CFO in dienst, hooguit een financieel medewerker in dienst die de dagelijkse boekhouding bijhoudt. Je accountant spreek je misschien een of twee keer per jaar en bespreek je vooral de jaarrekening, het verleden. Je wilt groeien en dat vraag een andere aanpak van je financiële kennis en inrichting. Door de kleine informele setting is er volop aandacht voor vragen en specifieke problemen of aandachtspunten in jouw bedrijf.

Locatie: Haarlem centrum
Tijd: 19:00 tot 20:30
Data:

Monthly MeetUP 25 juli
Monthly MeetUP 22 augustus
Monthly MeetUP 12 september
Monthly MeetUP 10 oktober
Monthly MeetUP 7 november
Monthly MeetUP 21 November

Interesse om hierbij aan te sluiten? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. 

Met de juiste MoneyHabits heb jij >>

ACTUELE CIJFERS

GEZONDE MARGES

VISUEEL INZICHT

FINANCIAL CONTROL

EFFECTIEVE CASH MANAGEMENT

MeetUP aanmelding

Bedankt voor je interesse in de MeetUp. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.