023–202 58 51 info@moneyhabits.nl
Selecteer een pagina

Events 

 

 

Workshop

Tijdens de maandelijkse workshop Geld en gedrag ga je zeker naar huis met een nieuwe visie of een nieuw plan om je geld te managen. In je onderneming maar vaak ook privé. In 1,5 uur tijd leer je een groep ondernemers kennen en gaan we op interactieve wijze aan de slag met het geld op je bankrekening. Mensen reageren met emotie op de bankrekening. Waar de een zichzelf te snel rijk rekent en direct tien nieuwe “investeringen” doet, schiet de ander steeds weer in de stress en is in een continue staat van tekort en angst om niet genoeg te hebben.

Je haalt de emotie eruit door met een simpele structuur altijd overzicht te hebben over waar je nu werkelijk staat. Altijd actueel en altijd beschikbaar. Zonder emotie is de bankrekening enkel en alleen feedback.

En dan is de vraag: wat ga jij doen met die feedback?

Events

MoneyHabits organiseert in samenwerking met anderen diverse events. Bijvoorbeeld de Masterclass Finance – onderneming in de groei.

Tijdens de Masterclass bespreken we alle aspecten van Finance waar een ondernemer mee te maken krijgt. Van boekhouding en jaarrekening, tot control, financieringen en bedrijfswaardering.

Behalve de diepte in te duiken rondom financiële onderwerpen staat MoneyHabits ook voor fysiek gezond leven, de meest succesvolle ondernemers zorgen goed voor zichzelf. Daarom is er ook het event Money & Muscles, waarbij we niet alleen de workshop geven maar ook gezamenlijk een workout doen en daardoor informeel met elkaar netwerken. 

Met de juiste MoneyHabits heb jij >>

ACTUELE CIJFERS

GEZONDE MARGES

VISUEEL INZICHT

FINANCIAL CONTROL

EFFECTIEVE CASH MANAGEMENT