Selecteer een pagina

Events 

 

 

Workshop

We organiseren met grote regelmaat workshops. De workshops zijn een ideale gelegenheid om te leren hoe je meer resultaat kunt behalen met de huidige omzet. De inhoud is toegespitst op bedrijven met een omzet vanaf €2 mln met de administratie in huis en een financieel medewerker die de administratie verzorgt. De accountant is je adviseur en verzorgt de jaarrekening en aangiften. Daartussen valt er voor jou een gat waarin je meer grip nodig hebt op de cijfers, zeker in een fase van groei. Thema van de workshops is daarom altijd rondom het implementeren van de juiste MoneyHabits voor duurzame groei van je bedrijf.

De workshop is daarnaast een mooie gelegenheid om kennis te maken met gelijkgestemde ondernemers tijdens de afsluitende borrel.

Events

MoneyHabits organiseert in samenwerking met partners diverse events. Zo was er eind 2019 de Masterclass Finance in samenwerkingen met diverse financieel experts op verschillende gebieden. En ook geven we de workshop nog wel eens in sportkleding na een intensieve workout. Wil je op de hoogte blijven van onze events, schrijf je dan via de link hieronder.

Schrijf je in voor de maandelijkse MoneyHabits.

Met de juiste MoneyHabits heb jij >>

ACTUELE CIJFERS

GEZONDE MARGES

VISUEEL INZICHT

FINANCIAL CONTROL

EFFECTIEVE CASH MANAGEMENT