Selecteer een pagina

Diensten

Herken je het volgende? 

  • Na het bespreken van de financiële rapportages ben je overspoeld met cijfers en ga je na afloop gewoon weer door met waar je mee bezig was.
  • Je weet niet wanneer je geld beschikbaar hebt om een investering te doen, een bonus uit te keren of de belasting te betalen.
  • Je hebt een mooie en groeiende omzet maar hebt het gevoel dat je daar meer van over zou moeten houden.

 Stel je voor:

  • Wat als jouw visie, uitgewerkt in een meerjarenplan werkelijkheid wordt?
  • Je precies weet hoeveel je nodig hebt als buffer, wat je kan investeren en wat je bonus wordt?
  • Je resultaat met 1%, 2% of misschien wel 4,3% omhoog gaat?  

Herken je jezelf in de voorbeelden die hierboven zijn geschetst? En ben je benieuwd wat dit zou kunnen betekenen voor jouw en je bedrijf? Wil je leren hoe je deze resultaten kan bereiken kom dan naar onze workshop. Tijdens de workshop ga je zien met welke tools en methodes je dit kunt bereiken. 

 

Werken met MoneyHabits

L

Sturen op cash

Slim gebruik maken van de bankrekeningen op een manier dat past bij jou en jouw bedrijf voor meer inzicht, rust en resultaat.

L

Werken op locatie

Vanaf één dag in de maand werken wij bij jou op locatie. Voor onze maandelijkse meetings en als aanpsreekpunt voor financieel personeel.

L

100% Maatwerk

De rapportages en het dashboard zijn geen standaard modellen maar op maat gemaakt voor niet alleen jouw bedrijf maar ook jouw persoonlijke behoefte.

Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Buffer, Bonus en Investeringen

Buffer, Bonus en Investeringen

Wat te doen met je resultaat van 2020? Buffer, Bonus & Investering Wellicht denk je nu dat het veel te vroeg is om daarover na te denken. Want je zult eerst het resultaat moeten realiseren, voordat je er een bestemming aan kunt geven. Maar toch is ons advies om...

Lees meer